Musik av Larz Gustafsson" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik av Larz Gustafsson


BEKYMMERSLÖS

redan i mars är det  en vårvind

som busar i ditt hår

inga bekymmer

hakuna matata

du sjunger där du går

skolåren rusar

så hastigt förbi

jag minns själv hur det var

vårvind i håret

hakuna matata

jag önskar dig ett svar

 

snöflingor virvlar

det struntar du i för

du vandrar i din vår

rycker på axlarna

tindrar med ögon

i livets bästa år

inget som skymmer

och inga bekymmer

ett bubbelgumspartaj

lapa och lata

hakuna matata

du ler och det blir maj

 

LARZ GUSTAFSSON   090311




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-11 08:47



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det här gillar jag en härlig lättsam dikt som får mig att längta till vår och sommarsol stunder då man kan känna sig bekymmerslös
mvh Anna-Karin
2009-03-11

  Elaine.S VIP
"Bekymmerslös" låter som en underbar känsla...nåt bra!!
Härlig befriande känsla i dina ord...
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP