Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som jag vill ha färg glad


kulan

vad gör man om känner rädslan?
rädslan att förlora dig.
du säger att inget är förändrat.
men innerst inne känner jag det.
det blir nog aldrig mer som förr.
vill bara hoppa över detta liv och påbörja ett nytt.
funkar det?
vill börja om på nytt.
på en ny kula.

kulan ska vara rosa och lila.
inte alldeles, alldeles svart som den är nu.




Fri vers av p3arlan
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-09-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

p3arlan
p3arlan