Väckt, men långtifrån perfekt..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väckt, men långtifrån perfekt...


FOKUS

jag slutar jaga efter vind

det är ett meningslöst projekt

jag vill se tårar på min kind

blir mycket hellre knäckt än släckt

om nåd ska få gå före rätt

har rätten spelat ut sin roll

rättfärdigheten väger lätt

rättviseskalan visar noll

orubblig är Guds helighet

en ren och avskild Gud är Han

men Han blev vår rättfärdighet

i egenskap av korsfäst man

jag flyttar blicken till det kors

där Jesus uppfyllt lagens krav

där Han led straffdomen för oss

där synd blev sänkt i nådens hav

horisontalplanets mystik

har en fantastisk dragningskraft

men saknar helt den dynamik

Guds Rike har och alltid haft

 

LARZ GUSTAFSSON   090314




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 09:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet, Mr. Larz........
2009-03-14

  Elaine.S VIP
"blir mycket hellre knäckt än släckt" det där var bra skrivet...att bli släckt är inget att eftertrakta...
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP