Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM VÅREN SKA VARA

så här ska våren vara

så här ska den se ut

så här ska den förklara

att vintern tagit slut

med sol från klarblå himmel

som smälter ner all snö

så minns jag barndomsvåren

i norduppländsk miljö

LARZ GUSTAFSSON   090317




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-17 16:08



Bookmark and Share


  Marjavaara
Detta var braa.

Jag såg nog hur du njöt i solen på parkbänken igår
2009-03-18

  En strimma av guld
Vår känlsan har infunnit sig hos många. Härligt.
2009-03-18

  mare VIP
Härligt att läsa !!
2009-03-18

  Miss Mod
Njuter till fullo, av Ditt språk i denna text.
2009-03-17

  Svartsilver
sköna rader!
2009-03-17

    sajo
Precis så som du skriver det är vår
och när det plaskar och slaskar där man går
och det droppar från våra tak och solen skapar
fräknar det är då man verkligen förstår

att det är VÅR

gillar din text. Applåder i massor.
2009-03-17

  Fånga dagen
härligt rim poesi
det är vår här med ,ljuset har kommit barnen leker på gården röster hörs
mvh ak
2009-03-17

  Måna N. Berger
Oj, solen glittrar.. eller gluttar kanske? :)
2009-03-17

  Måna N. Berger
Jo, det ska vara dagsmeja, och talgoxar som sjunger tii tii titta hiit.. och rännilar i gruset och leriga vattenpussar som solen glittar i, ska det vara! och blöta skor och de första fräknarna på näsan.. :)
Din dikt sätter sprätt på vårkänslorna!
2009-03-17

  Elaine.S VIP
Fint och vårligt...
2009-03-17

  © anakreon VIP
Instämmer!
Carl-Erik
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP