Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EVENTUALLY

death will catch up with me

eventually

eventually

responsibility

ability

set me free

they hate my poetry

and i don´t care

if you agree

death will catch up with me

i don´t believe

in destiny

the rapture

will take place

i will depart

because of grace

i´ll leave this

rotten place

i´ll leave all of

my wicked ways

LARZ GUSTAFSSON    March 18, 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 11:34



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Rättelse: "att vi längtar dit" ska det så!
2009-03-18

  Måna N. Berger
Döden har många skepnader, däribland befriarens. Mitt i livet kan det hända att vi längtar dig, som i dikten av Nils Ferlin:

"Inte ens en grå liten fågel

och aldrig en björk som står vit -

Men den vackraste dagen som sommaren ger

har det hänt att jag längtat dit."
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP