Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRKASTAR

förkastar mig själv

mäter upp med mitt mått

på gott och ont

på ont och gott

försummar att vårda

den gåva jag fått

den uppgift som

föll på min lott

hur långt har jag gått?

hur högt har jag nått?

på gott och ont

på ont och gott

hur mycket av livet

har jag förstått?

på gott och ont

på ont och gott

mitt svek är en synd

mitt svek är ett brott

nu får jag skörda

vad jag sått

min seger är nu

ett minne blott

det färgglada övergår

i grått

LARZ GUSTAFSSON    090318




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-18 17:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra , orden strömmar från ditt djup.........
2009-03-19

  JNI
Bra skrivet !

och snyggt gjort med den "gråa" texten.. Bra !
2009-03-19

  Elaine.S VIP
En självrannsakan i djupt svårmod...
2009-03-18

  Måna N. Berger
Tunga steg in i det grå..
2009-03-18

  Suzy med punkterna
Sorgsna och uppgivna ord.
2009-03-18

  Svartsilver
stark och vemodig text min vän
2009-03-18

    Annika J
Ditt sätt att arbeta med upprepningar , " leka" med orden förstärker dikten oerhört.
En stark dikt som tar tag i en.
2009-03-18

  ElsaW-96
fint med dikt med blå text.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP