Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sub specie aeternitatis

Sub specie aeternitatis
är människor stjärnstoft
accidentella företeelser i rymden

Sub specie aeternitatis
är min kropp förgänglig
oväsentlig för alla utom mig själv

Sub specie aeternitatis
är du och jag blott en parentes
ingen kommer minnas oss om tusen år

Sub specie aeternitatis
är allting helt meningslöst
ingenting spelar någon roll




Fri vers av Karl Henrik Karlsson
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-09-10 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Henrik Karlsson
Karl Henrik Karlsson