Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMARENS JA

som en ömhetsbetygelse

ville jag låta min hand

varsamt smeka din kind

som bedårad beundrare

ville jag säga ditt namn

som en viskande vind

på en sommaräng ville jag

se dig bland blommorna

för du hör hemma just där

och på barndomens sandstrand

i ljum julinatt

ger jag upp

och bekänner mig kär

i en skimrande dröm

som slog rot inombords

finns en tvåsamhets

följsamhets kyss

finns de ögon som gnistrade

fulla av liv

och som jag kom

att tänka på nyss...

LARZ GUSTAFSSON

Framsmekt 030920




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-20 12:35



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Oerhört fint skrivet, ord som liksom sjuder
av omslutande mildhet.
2009-03-20

  Teresia Ridell
Åhhh..så vackert !!!
Underbart !
2009-03-20

  mare VIP
Ljuva vackra rader......
2009-03-20

  Måna N. Berger
Väldigt, väldigt fint framsmekt..
2009-03-20

    Ken Cassel
Vackert Larza
Gillas

Mvh
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP