Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest, skuld och svek kommer alltid förklädd som en trygghet.




Skrik ångest.

Ett skrik har målats svart som natten,

 

 

Förklädd till en skugga lurar den

 

ögon

 

 

i silver tiumf.

 

 

 

Skrik ångest,

älskad av den maktlösa,

 

Skrik!




Fri vers av Sofiapoema
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-09-10 22:30



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En mycket underfundig text.
Ingvar
2007-09-05

    ej medlem längre
Mycket skuggad...
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema