Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeterna hånglar, skrev Spirea/in-spirea... inspirerade till följande:


Fyra vilsna rader om våren

 

här blev det känslomässigt krångel
våren försatte mig i bryderi:
jag är för gammal för att vara ditt hångel
och för ung för att helt låta bli




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-21 13:26



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Tack för ett gott skratt. En text som speglar igenkänning.
2009-03-21

  Elaine.S VIP
Läser. ler och gillar!!
2009-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
*Asgarvar!!!*
2009-03-21

  Mr Lindemann VIP
Det är på tiden att vi hånglar andligt med varandra och famnar in ljuset i den andres sinne och inte är sådär hormonpåverkade

Hellre att vara i harmoni med den andre än att vara i hormoni
2009-03-21

  Caprice! VIP
Haha - den tackar man för!
Kram!!
2009-03-21

  Eva Langrath VIP
Underbar, när blir man för gammal hi hi.... Ler:)
Eva
2009-03-21

  Carola Zettergren
:):)hihihi..för gammal för sådant, kan jag väl aldrig tro....
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger