Till Mixiz" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till Mixiz


FULL AV LIV

så full av liv

för att livet du fått

ska levas

sprittande glad

denna lördag

i vårens tid

livets triumf

ännu ska inga

gravar grävas

önskar dig

glädje från himlen

och Jesu frid

din energi

är en blomma

i stenlandskapet

leende liv

ibland stelhet

och pokerfejs

inget förtryck

ska få ta det du har

ifrån dig

strunta i stan!

kör ditt alldeles

egna race!

LARZ GUSTAFSSON    090321




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 16:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat, livskraftens glädje !!
2009-03-22

  Elaine.S VIP
Låter som någon som blommar, riktigt vackert och livskraftigt...
2009-03-21

  Yrre VIP
Ljuvlig önska åt en kär en.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP