Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KITTYLÖRDAG

lördag

jag orkar inte tänka på

vad som hänt

eller vad som ska hända

lördag

jag borde inte vänta på

att de vindar som blåser

ska vända

lördag

jag sitter här i solskenet

i den vår

som har närmat sig city

lördag

min sol blir aldrig lika het

som den sägenomsusade kitty

ensam

jag borde kunna

koppla av

men min drivfjäder

sporrar mig åter

längtan

är väldigt svår att

stänga av

kitty tassar förbi

och jag gråter...

LARZ GUSTAFSSON    090321




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-21 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP