Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På resande fot

Jag reser mellan
Kung Bores frostiga vinter
och Gumman Tö - hennes vår

reser fram och tillbaks
inte underligt
att man blir restrött




Fri vers av Maria Malm
Läst 488 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-22 09:08



Bookmark and Share


  * Ammi *
gillas!
applåd
2009-03-24

    wildrosen
APPLÅD....
2009-03-23

    Bodil Sandberg
Nä inte ett dugg kônstigt!!HIT OCH DIT OCH TEBAX..puh!!

en mysigaste liten trött-dikt!!!
2009-03-22

  vera gade VIP
Bara en tanke -"Gumman Tös vår"-att jag trodde du talade om en tös, var väl min blunder- men iaf det är svårt att läsa med s-et som följs av v-et. Tänk om- du kunde skriva "Gumman TÖ- hennes vår".med en annan rytm blir det mer lättläst - kanske....
2009-03-22

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!:)
2009-03-22

  © anakreon VIP
En applåd och ett brett leende vill jag bjuda på som tack!
Carl-Erik
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bildrik skildring av resan hit och dit.
2009-03-22

  Blåbäret
klockrent...inte undra på, men nu vet vi ju varför...
2009-03-22

  Lilla My* VIP
tröttsamt...:)
2009-03-22

  Lilla My* VIP
Kul dikt, där jag ser hur det ränns fram o tebax med snöskovel o vårkvast o ja..trössamt blir det!:)
2009-03-22

    ej medlem längre
Bravo!
2009-03-22

    Lindizz
Bra skrivet. Applåd.
2009-03-22

  Maria Zena Viklund
nä naturen sliter på oss!
2009-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så det är
man får resebesvär
när man skall ha det
med våren så här...
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm