Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gör ont att såra någon, men ibland måste man


ATT SÅRA NÅGON GÖR SÅ ONT

Jag vill att min själ ska få ro, slippa
ångesten och oron, jag vet att jag
sårat dig, det gör så ont i mig

Inom mig vet jag, att jag gjort det
som är rätt, för både dig och mig

Jag klarar inte av, orkar inte med, att
någon ska och vill bestämma vad som
är bäst för mig

Jag vill leva mitt eget liv, jag vill inte
leva genom någon annan

Jag var tråkig, när jag ville skriva, du
blev sur när jag tog fram min stickning

Tyvärr är jag en sådan person, som vill
läsa, skriva, sticka, jag kan inte bara sitta
och hålla handen hela tiden,jag förstår nu
att det var så du ville ha det

Visst det skulle vara mat på bordet, vad
vill du jag ska göra, var frågan jag fick ibland,
jag sa det jag gärna ville ha hjälp med,
då helt plötsligt försvann du

Jag vill leva mitt liv, leva i nuet känna att
jag är någon, någon som har ett namn, dom
år jag har kvar här på jorden, vill jag få vara
den jag är, ändra på mig för att passa in i ett
sammanhang, den tiden är förbi sedan länge

Så visst är ledsen att jag sårat dig, det gör
ont i min själ i mitt hjärta, men jag måste en
gång i mitt liv få tänka på mig själv och vara
den jag är


anits 22 mars 2009






Fri vers av anits VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-22 23:33



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra skrivet om det svåra att såra någon...
2009-03-23

  Ann-christin
Bra skrivet vännen.
2009-03-23

  Eaglemountains VIP
skriver under på Carpediem .......
2009-03-23

    Maria Malm
Om man inte värnar om sin egen frihet, sin egen identitet..vem ska då göra det..
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Intressekonflikterna är svåra.
Men någonstans är det nog bäst att man värnar om sin egen frihet.
2009-03-23

  Fånga dagen
väl skrivet
du står upp för dig och dina behov även om det gör ont att behöva såra .
Kram Anna-Karin
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP