Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag kommer kanske jag också att få känna närhet och verklig kärlek


INOM MIG

Det att kunna se all det vackra,
i den jag möter, se in i djupet
i det innersta rummet

Ibland kan det kännas svårt, men
att försöka vara ödmjuk och lyhörd,
så kommer man närmare varandra

Den kärlek jag känner inom mig, för
livet som har givits mig, och att jag
börjat förstå mig själv, att jag är den
jag är, som ingen kan ändra på

Inom mig är jag ändå sorgsen, ledsen
för att jag sårat dig, men jag behöver
få tänka, det som hände mellan oss,
fick mig att förstå, att det jag känt,det
var sant, du är ledsen, men det kommer
att blekna

Inom mig känner jag, att jag har det bra,
visst längtar jag efter närhet och kärlek,
en dag kanske den kommer till mig, då
vet jag att det är rätt


anits 23 mars 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-24 00:00



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Inom mig känner jag, att jag har det bra,
visst längtar jag efter närhet och kärlek,
en dag kanske den kommer till mig, då
vet jag att det är rätt "
Vackert skrivet vännen min.
Kram
2009-03-24

  Elaine.S VIP
Insikter och längtan, och allt detta ryms inom en ...och vill hitta rätt!
2009-03-24

  Eaglemountains VIP
Bida tid och bry DIg lite om Dig själv nu,
Du har inte än hittat den rätta, men han kommer .....
2009-03-24

    sajo
Vet precis vad du känner så har jag också upplevt men det känns skönt efteråt även fast man innerst inne "sårat".

Men man kan gå vidare själv. Det är så sant som du skriver att den rätta finns där helt plötsligt.
2009-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Var där du känner vila.
2009-03-24

  genni VIP
Vilka ödmjuka och fina tankar.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP