Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En apatisk dag.


Vill inte fungera

Jag ligger helt apatisk i soffan
Min kropp vill inte fungera
Jag vet en massa jag borde göra
Jag vet en massa jag vill göra
Men min kropp vägrar

Istället för att bara resa mig upp ligger jag kvar
Minut efter minut
Minutrarna blir timmar
Allting är så stilla
Ingenting fungerar

Jag vill ha livsgnistan tillbaka
Jag vill orka med
Hoppas att allt blir bra snart
Jag vill så mycket
Men jag orkar inte




Fri vers av BeautifulPink
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulPink
BeautifulPink