Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FLAGGHALNING

en flagga i topp

en annan halas

det finns inte plats för två

en flagga för lycra. spandex, latex

allt annat än himmelsblå

två viljor som strider mot varandra

jag önskar en mindre stad

där ingen plats finns för allt det andra

så jag blir beständigt glad

ska jag ha en törnetagg i köttet

som alltid ska sitta fast?

ska jag övermannas av min trötthet

och tyngas ned av min last?

två fanor

två riken

skilda sfärer

ett slagfält som kallas för min kropp

bekämpar jag mörkrets militärer?

och söker jag tröst i fel slags hopp?

LARZ GUSTAFSSON   080328




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-28 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP