Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRÄDDHYLLAN

här kommer klubben

för inbördes beundran

en snygg och proper

och självutnämnd elit

den enda ljuspunkten

på den karga tundran

och endast créme de la créme

får komma hit

 

här kan vi renodla

exklusiviteten

här saknas orosmoln

vid vår horisont

ett givet centrum

för hela mänskligheten

glamourens jet set

slår till och bildar front

 

här kan vi rosa

och ryggdunka varandra

få kommentarer

som anstår folk som vi

och slippa störas

av alla de där andra

som understår sig

att skriva poesi

 

här kommer vi som

 trivs bäst

i slutna sällskap

där vi får höra

hur duktiga vi är

det är i samvaron

med de "redan frälsta"

vi inhalerar

ståndsmässig atmosfär

 

LARZ GUSTAFSSON

081118




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 09:58



Bookmark and Share


  Marjavaara
Jävligt bra skrivet Larz
2009-03-30

  mare VIP
Bra skrivet !!
2009-03-30

  Marlboroman/Hg VIP
Jag märker att du också är en "luttrad fan". Jag läste, skrattade och grät.
2009-03-30

  Teresia Ridell
Gillar stilen här !
Får mitt gamla rebelliska hjärta att dunka snabbare:)
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP