Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RUBINA

rubina

jag har valt att börja så

rubina

mina ord känns alltför små

du fnittrar

åt min lilla komplimang

du kvittrar

fastän blygt åt min harang

en skönhet

ifrån södra pakistan

provinsen

kallas för baluchistan

flätan

smyckar skönt din rygg

så gladlynt

om än något litet skygg

själv är jag

faktiskt också ganska blyg

och därför

tittar jag på dig i smyg

jag hoppas

att du smeks till sömns i natt

nån annan

har fått kartan till din skatt

LARZ GUSTAFSSON   090330




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 12:06



Bookmark and Share


  Marjavaara
Vackert
2009-03-30

    ej medlem längre
Fina ord!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP