Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU FINNS

vem tar sig an

en invecklad man?

vem kan stå ut

från början till slut?

vem kan förstå

men älska ändå?

vem älskar så?

vem syftar jag på?

LARZ GUSTAFSSON   090331

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 09:18



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin gåta, som snabbt blev löst
2009-03-31

  Elaine.S VIP
Gåtan är löst:))
2009-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Hans namn är Jesus.
2009-03-31

  mare VIP
Så klart, Kärlekens Gud :))
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP