Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RETROSPEKTAKULÄR

titta, där går åttiotalet i repris

ja, du liknar dem på ganska många vis

de där tjejerna jag minns från dessa år

jag vill gärna prata plattor, om jag får...

du är ung men jag blir så sentimental

för du är som hämtad ur mitt åttiotal

nu har nästan trettio år försvunnit bort

och jag påminns om att livet här är kort

1980 var jag ung som du

allt det där känns väldigt avlägset just nu...

LARZ GUSTAFSSON    090401




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP