Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom floder av glädje

 

.. genom floder av glädje

vadar sorgen av minnen

drunknar nästan i dess tårar

 

.. livets slöjor

klär bergens rödgrå skelett

där erosionen spolat bort

de levande

 

.. atmosfären fylld

med virvlande sandkorn

slipar taggiga hjärtan lena

 

.. sorgens eviga läkande

pågår alltid * NU

 

.. stilla vattnar vemodets vågor

dalgångarna till grönskande sluttningar

i horisonten vilar dimhöljda

vita toppar

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-02 13:22



Bookmark and Share


  Maria T
...stilla vattnar vemodets vådor
dalgångarna till grönskande
sluttningar. Mycket djupa, vackra
tankar. Floder av glädje.
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE