Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN SKÖTER SITT - ALLA SKÖTER MITT

ögon som sänder

förebråelser

manipulerande moral

ytskikt som saknar

all förståelse

för det som är

mitt fria val

domaren hytter

med sitt pekfinger

pekar ut vägen

jag ska gå

lyckan som lyser

från mitt ringfinger

lyser ej upp min mörka vrå

alla är kopiöst förnuftiga

vet alltid vad som passar sig

alla är så fantastiskt duktiga

vet alltid vad som passar mig

LARZ GUSTAFSSON   090402




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP