Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen

 

minnen av vackra.. ej förglömda stunder
når mig stundtals ofta
dem handlar om oss min vän..
..vars hjärtan.. slog i takt..

förblindade oss båda i en härlig karusell..
vi lekte.. hade roligt..
vi var barn.. vi var vuxna..
vi var kära.. galna..
allt på en gång..
utan förstånd.. eller rädsla..
..över framtidens faror.. eller nuets dårskap..

Stunder av ömhet och passion..
Vi delat...
krävande längtan.. av djurisk girighet..
tog du mig.. under belägring..
över öppet hav..
..utan krav eller försoning..


den bästa av kärleksgåvor vi fått
ett flickebarn
så rart

en påminnelse
av de vi en gång haft..
och stolta vi än i dag är..
över en liten.. tjej.. så tuff.. hon är..

~ netis ~

©agneta pichler
22/12-2003
mölndal




Fri vers av agneta pichler
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-05 02:37



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Sensuellt, ja till och med erotiskt om förspelet till att ett barn blev till.
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler