Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<p align="center">ångest</p>


otalade saningar

 

ingen sa.. att de var lätt..
och leva..
ingen sa.. att de var svårt
och dö..

livets oändliga krets..
av otalade sanningar..

..förmedlar lögnernas talan..

för med sig.. en bit av livet
i en oändlig kamp
av smärta..

för att förgöra..
gottgöra..
möjligen botgöra..

en ledsen själ
i nattens sköte

~ atenga ~

©agneta pichler
00/00-2000
munkebäck





Fri vers av agneta pichler
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-05 02:50



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Den där ångesten må komma i olika kläder, skepnader och former, men alltid så förtärande frätande. Här hör jag från Diktajaget hur smärtsam den kan vara. Det gör ont att lyssna - för den får mig att känna igen dess giftiga skugga.
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler