Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmens man..

 

jag i dig ser något vackert..
brännbart.. hetare än elden..
..men ack så lustfullt..

jag i dig skönjer..
ångestfylld vetskap..
om ensamhetetens lidelse..
för att älska..
..njuta och förstå..

jag dig ser..
som min vän
underbar älskare
vis ledsagare
samt.. som skrivet är
en kärleksfull man
med djup insikt om
livets våndor
och glädjeämnen..

må du någon gång..
bli min..
bara min..

~ netis ~



©agneta pichler
27/2-2008
mölndal




Fri vers av agneta pichler
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-05 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler