Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARA EN GÅNG

 

kanske var det jag som skulle lära mig

Jesus ställde en gång fram ett barn

kanske skulle du, min vän förära mig

visdom uti denna grottekvarn

kanske var det jag som skulle böja mig

som man ropar får man alltid svar

kanske var det jag som skulle nöja mig

med det jag har fått och det jag har

kanske har jag bara tagit fel igen

det har hänt så många gånger förr

jag har trott att livet börjat le igen

plötsligt har nån slängt igen en dörr

jag har känt mig lika dum varenda gång

desillusionerad, trött och slut

du har vinkat mot mig i en syn jag sett

innan du svepts bort på en perrong

 

kanske är det dumt att engagera sig

risken finns att man blir bränd igen

jag har väldigt svårt att orientera mig

vill nog alltför gärna vara vän

jag ska inte störa mer, jag lovar dig

men jag ber till Gud för dig just nu

livets möjligheter ligger framför dig

du finns bara en gång, bara du

LARZ GUSTAFSSON 090405




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-05 19:05



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vänskap...kan vara något väldigt fint, om den är ömsesidig men också sårande om den inte är äkta...vänskapen!!
2009-04-05

  mare VIP
Rader om livets jobbiga känslor........inre slitningar...
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP