Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET OCH SÅRET

en gata
där går du
någon har varit där före
ett glas har gått sönder
du får en skärva i foten
det är ett sår

glasbiten tas bort
tiden går
såret läker
det blir som förut
tanken finns kvar
man har svårt att glömma
men det går
gör det du också

Lev vidare




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-09-14 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm