Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVSINTENSITET

livet har en inneboende intensitet

skapar ett crescendo av en vardags lågmäldhet

intensifierar alla intryck längs min väg

jag forcerar farofylld passage med lätta steg

liv som genomsyras av en sällsam energi

liv som upplevs, liv som inte bara drar förbi

liv som bränns på tungan som ett riktigt kaffe gör

liv som bara levs vid sidan av och utanför

var jag än befinner mig på denna vår planet

kan jag invaderas av en livsintensitet

ögonblick att njuta, allt blir påtagligt just då

segla, stolta skuta mot den hamn som du vill nå

LARZ GUSTAFSSON    090407




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 20:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Det är underbart att känna så....bra ordat..
2009-04-08

    ej medlem längre
Gillas, särskilt sista raden.....
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP