Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<p align="center"> </p>


..likt en vinglös fågel..

 

 

 

..likt en vinglös fågel..

..utan rötter eller modersland..

söker jag mig ett mål..

..jag skall aldrig ge upp..

..jag skall aldrig ge mig..

jag skall kämpa..

utan vingar..

utan modersland..

..eller chans..

ska jag söka efter lycka..

..jag ska söka efter..

ett hem

efter kärlek

bekräftelse och en chans..

 

 

//angel

 

©agneta pichler

juli 2003




Fri vers av agneta pichler
Läst 696 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-08 00:33



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så vackra rader
de berör
de inger hopp
2013-01-22

  kärleks ängel
underbara rader!!! vacker!!!
2009-04-09

  agneta pichler
att aldrig "landa"
har också sin risker..
vingarna.. kan bli utslitna..
2009-04-09

  Larz Gustafsson VIP
"Som en fågel utan ben
som bara flyger runtomkring
Kan inte landa för då är det ju för sent"

(Attentat)
2009-04-08

  Fånga dagen
Mycket vackert skrivet och välformulerat och tar tag i mig
mvh Anna-Karin
2009-04-08

  Hans Christian
snyggt skriven poesi.
2009-04-08

  agneta pichler
till komentaren uder mig..
det är poesi..
vackra ord..
inget annat..
2009-04-08

  Bjarne Nordbö
Då önskar jag dig lycka till.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler