Desillusion. Frustration. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Desillusion. Frustration.


PÅ ANDRA SIDAN DRÖMMEN

jag har drömt sen jag var barn

och nu är jag stora karln

men min dröm har inte blivit sann

jag är äldre

jag är stor

men jag går omkring och tror

att jag aldrig blev en riktig man

ryktesvägen har jag hört

att för mig är loppet kört

här finns ingen plats för sådana som jag

här är gräset grönare

här är allting skönare

men vem vågar bryta mot elitens lag?

jag har drömt sen jag var ung

nu jag sitter slö och tung

tittar på när andra lever helt och fullt

kanske tar jag steget ut

spårar ur totalt till slut

gör som david berg *)

och startar upp en kult...

LARZ GUSTAFSSON

*) a k a Moses David (Guds Barn/Familjen)




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-04-08 18:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Sorgens tunga ord.......precis så som du känner och upplever...
2009-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen treenighet annat än antikrist, vilddjuret och den falske profeten. Och du vet inte ett SKIT om vad jag går igenom!
2009-04-08

  Redeemer
Att leva helt och fullt är bara möjligt med Treenigheten. Och har du det livet är du oändligt rik!
2009-04-08

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det kört.

Tack för din kommentar.
2009-04-08

  Junitvillingen
En känsla av uppgivenhet infinner sig när jag läser din dikt...men loppet är aldrig kört, inte för NÅGON...det finns alltid, alltid ett litet ljus...
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP