Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN KÄRLEK

Ser branden i ditt hjärta, själen kysser jag, dina smekningar, väntar bortom oceaner utav ångest, trampar vägen mot ditt hjärta,

viskar till din själ att natten äro kommen, dina ögon tindrar,

vi reser tillsammans



mot gryningen


dog för


din


kärlek, du besegrade tiden..




Fri vers av peter markurth
Läst 288 gånger
Publicerad 2009-04-10 02:06



Bookmark and Share


  JessicaB
Så vacker beskrivning av kärleken :)
2009-04-10

    Johnny Chow2
kärlek kärlek ahh omg kärlek!! :D awesome :D
2009-04-10

  Sturesdotter
Kärlek när den bränns...
2009-04-10

  Öknens Ros VIP
vackert...öppet för tolkningar
2009-04-10

  Gisela Nordell
mycket fin!
2009-04-10

    ej medlem längre
Vackert! dock lite för lätt att läsa in Jesus i det hela-eller var det meningen!?
2009-04-10

  Feminaz
vackert
2009-04-10

  Hans Christian
Mycket läcker läsning, så här mitt i natten ! Tack !
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth