Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dom kom med sina rop och skränande


NU ÄR DOM HÄR

Nu är dom här

måsarna

deras skrän

hörs högt och gällt

över hela vår bygd

hörs deras rop

människor och djur

alla ser upp i skyn

dessa skränande

fåglar

kom med våren

till vår by i dag


anits 11 april 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-04-11 18:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Otrevliga skränande skriande asfåglar ....
2009-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Vidriga djur.
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP