Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla förstå


Snälla förstå mig
Även om jag inget säger
Säger ett enda ord
Förstå mig när jag inte mår så himla bra
Snälla du, förstå mig ibland




Fri vers av Maria Brander
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-09-15 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Brander
Maria Brander