Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ELITNIVÅ

kärlek på elitnivå

skräddarsydd för några få

dit kan bara vissa nå

kärlek på elitnivå

vem står för scenografin

manuset och för regin

all dekor som är så fin

soundtracket och melodin?

om du är tillräckligt flott

ska du kamma hem full pott

vara vacker, dofta gott

är det som betyder nåt

din intelligensnivå

blir rätt oväsentlig då

och vad du kan bjuda på

innanför ditt utanpå

kärlek på elitnivå

kvinnokarlar som ett skrå

icke-medlem måste gå

inte svårt att förutspå

den som sig i leken ger

måste faktiskt tåla mer

den som rest sig

måste stå

kärlek på elitnivå

LARZ GUSTAFSSON   090416




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-04-16 16:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat, den äkta kärleken är så mycket större......
2009-04-16

  Marie Å
Fastnade också för "Innanför ditt utanpå"
Bra skrivet
2009-04-16

  sulimaa
Innanför ditt utanpå .....den raden säger mycket tycker jag :)
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP