Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grav..

undrar om framtiden har nått att erbjuda mig
eller om jag bara kommer försvinna i mängden

kan sitta och gråta ibland när jag funderar
på framtiden, vad kommer hända med mitt liv

känns som jag blir levande begravd
undrar om någon kommer och gräver upp mig
eller ska jag få ligga här i min grav..




Fri vers av Morgan
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-09-16 16:31



Bookmark and Share


  Zam
tycker om dina tankar. Så ofta man kan undra varför man är här på jorden. Finns det nåt syfte? Jag tror attssvaret är ja. Vänta med att krypa ner i graven tills den dagen du är gammal och har gjort ditt.
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan