Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med solens värmande strålar, kom orden till mig


VÅRGLÄDJE

Med all din vackerhet

Med all din ljuvlighet

Med all din sprödhet

Kommer du sakta till mig

Dag efter dag

Följer jag dig

Steg för Steg

Ser jag

Hur du börjat spira

Allt som legat i träda

Börjar nu vakna till liv

Till glädje för oss alla

Som efter en lång kall och snörik vinter

Längtar efter dig

Underbara ljuvliga

VÅR

Sänder mina tankar

Till Dig

Som låter oss uppleva

ännu en av Dina skapelser



anits 17 april 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-04-17 10:12



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet, fint i tacksägelse .....
2009-04-19

  Ann-christin
Fint skrivet :-)
2009-04-17

  Elaine.S VIP
Tänker själv varje år att jag ska ta vara på stunden som är nu...och förlja med i förändringen som våren bjuder på...och jag tycker att jag blivit ganska bra på det...men den kommer alltid , den där stunden när jag blir alldeles hänförd av prakten som våren bjuder på...fina ord om våren:)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP