Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en underbar tid, går nu oss till mötes


VÅREN

Våren kommer med löften,
löften om ljus och värme

Våren gör oss glada, fulla
av liv och förväntningar

Nu börjar ett nytt liv, ett
liv som lockar oss utomhus

Vi packar en picknick korg,
i den lägger vi det som för
stunden känns skulle smaka
bra, på en vårutflykt

Vi färdas till en plats, där vi
plockar fram det som finns
i korgen

Vi njuter av vår picknick, vi
njuter av ljuset, våren allt
det vackra , som Han skapat

Vi gläds över att den långa
vintern äntligen är över



anits 21 april 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-04-21 22:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vacker vårberättelse ..... och tacksamhet till Skaparen .....
2009-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Ja, verkligen.
Sannerligen en fantastisk årstid som jag längtat efter.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP