Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAY PANG

 

här finns ingen may pang

här finns ingen tröst

här finns ingen may pang

inga extra bröst

ingen mystisk weekend

i en annan stad

inget lyxhotell med

pool och bubbelbad

här finns ingen stand in

ingen konkubin

livet som en robot

livet som maskin

ingen liten may pang

kommenderas ut

ekorrhjulet snurrar

löpning utan slut

ingen pappersmåne

inget svart och vitt

håll dig inom ramen

varsågod och sitt

new york eller shanghai

london och paris

här finns ingen may pang

här finns bara kris

 

LARZ GUSTAFSSON 090422




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2009-04-22 21:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Kris både här och där i vår värld......
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP