Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BACKSTAGE PÅ RIKSTEATERN

i min fantasi

är det vi och endast vi

i min fantasi

ska de andra låta bli

i min fantasi

ser jag mig med annan blick

där är jag helt fri

där är tillvaron en kick

självföraktets makt

har bytts ut mot äkta prakt

i min fantasi

dansar vi i samma takt

LARZ GUSTAFSSON   090423

Ibland kan det intressanta vara det som sker bakom kulisserna...




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-23 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP