Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Syndiga Reaktioner. 1 & 2.


Jag vill inte vakna
våt och längtansfylld
av sensuellt heta bilder
där smekningar bränt min hud
långt bort om verkligheten

vill inte möta morgonstunden
darrande som ett asplöv
med tankar som bor kvar
långt in i dagen
rodnad omöjlig att suddas bort.


******


Snälla, kliv ur mina drömmar
du är på fel plats
river upp så starka reaktioner
att jag omgående tar sats

springer dig till mötes
kelar kråmar håller om
dina kinder läppar blötes
hela jag vibrerar kom

förbjudet våta tankar
tar min kropp i besittning
hjärtat skenar bankar bankar
ser blossande eld runt en ring

jag fylls av passionsyra
vaknar skakigt konfunderad
alla drömminuter är ju dyra
så jag väljer att va glad.


B.M.N-R 2005-09-18






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 725 gånger
Publicerad 2005-09-18 15:54



Bookmark and Share


  Madjori
Härliga drömmar = Kroppsvård
...ja så brukar jag säga... skadar ingen
Underbart bra beskrivet...
2006-06-25

  Propella
Oj! Ångande, skälvande, ömtålig text som definitivt inte lämnar mig oberörd. Skickligt formulerad, skriven med flyt.
Högsta betyg.
2005-10-07

  Roger VIP
Mycket bra! Så skall en dröm drömmas!
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund