Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag skrivs ingen sorg

Solens lätta strålar
kysser försiktigt min kind
när jag ensam stoltserar
på min gata och idag
skrivs ingen sorg i min bok




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 530 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2009-04-26 13:32



Bookmark and Share


  Njord
Fin lite text som beskriver lyckokänsla och befirelse från mörker. Bra!
2009-04-28

  Maria T
Så skönt när vårsolen värmer
din kind där du så sorglöst
stoltserar på din gata
2009-04-26

  Sturesdotter
Så få ord, så mycket glädje!
2009-04-26

  Carola Bouvin
Lättsam behaglig framföring av en strålande dag. Ljuvligt.
//Carola
2009-04-26

  sulimaa
Nej ingen sorg i din bok...befriande
2009-04-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att höra
så skulle alla
få göra, i solen
klara bara få vara!
2009-04-26

  peter markurth
väldigt väl formulerat, anser detta vara det bästa jag sett dig göra...
2009-04-26

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
2009-04-26

  Fredric
Lustfylld och skapande värme... Tjusigt!
2009-04-26

    Tea Alex
Åh härligt när man känner så. Själv har jag en liten anteckningsbok som jag har med mig överallt, där jag skriver ned allt möjligt. Så jag tänker mig att du också har en sån, där du kladdar och skriver lite då och då. Men jag förstår att det kanske inte var så du menade. *ler lite*
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström