Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäker fallskärm

Vem är du
om inte jag ?

Känner jag inte igen mig nu ?

Varför gör jag
på detta viset ?

Astrid Lindgren
är en ikon

Hur ska jag
göra
istället ?

Vem är min
fallskärm,
du ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-09-18 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan