Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust igen

 det här tomma 
som är omkring oss 

jag tittar in i en spegel
som inte finns 

den berättar om hur 
min ensamhet inte tillhör

min ensamhet är bara för mig
och inte för någon annan

jag minns dina två steg fram 
och tre steg bakåt

historiens vingslag
som alltid ska vara här

ville du mig något
eller är du bara 

slå mig fri från 
min inbitna ensamhet 

bryt mig i små delar
så att jag kan känna
att jag lever 

när du brutit isär mig 
med din olust 

bygg ihopp mig på nytt
Klistra in mig 
i ditt livs fotoalbum 

som en sprucken 
porslinskopp 

inlimad med 
livslust igen




Fri vers av virre
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-27 10:30



Bookmark and Share


  DanSan
**************************

Lev vännen . . . du har så mycket
men det är som du skriver . . .
vi bryts hela tiden

och fogas samman . . .


*APPLÅDER*

**************************
2009-04-27

    ej medlem längre
Mjuka ord men med hopp, mycket vackert skrivet!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

virre