Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solblomning (2)

kallas för ogräs
gör snabbt våren till sommar

här blommar solar




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-27 17:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert om maskrosen som med sin
gula färg lyser upp
2009-04-30

  Michaela Dutius
Kärleksfull, ömsint och vacker beskrivning av maskrosen
2009-04-28

    Bodil Sandberg
Ja om än ogräs..så är de härliga dessa små gyllenvarma solar
tack för en superb haiku!!
2009-04-28

  Madjori
Älskar dessa små solar... men inte i gräsmattan.
Tänkvärt och gfint skrivet ....

OPPS! Ett jätteljussken på himmelen nu och världens åskknall ....
2009-04-27

  Lena K Nilsson VIP
Fint...och ja, visst lyser de som solar nu!
2009-04-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var fint
jag själv gillar maskrosor

fint och den gulafärgen lyser upp riktigt ordentligt!
2009-04-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Maskros vin
gjorde man förr
det var gott sen folk
sken, som solar sen
blev det förbjudet!
Men gott att Dina
solar får lysa upp
ännu utan protest...
Men gräsklippare finns
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm