Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Succubus

Hur sopa bort de spår som finns kvar i lakanet
Hur vädra ur din doft från mitt hår
Hur riva ner dina ljud och som pryder tapeten som jakttroféer
Med dolda heta vingar tar du krafterna
och lämnar mig
Jag bär blommorna




Fri vers av tower4
Läst 719 gånger
Publicerad 2005-09-18 21:11



Bookmark and Share


  Propella
*suckar drömskt* Vilka rader!

"Hur sopa bort de spår som finns kvar i lakanet
Hur vädra ur din doft från mitt hår"

Det är det där lilla som är så stort.
2005-11-22

  vissla
kanondikt!! undrar bara
sopa med två p?
och föreslår att byta ut "hänger på" mot "pryder" så blir det bättre rytm...
riktigt bra detta
sista raden avrundar på ett stort sätt
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

tower4