Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från vilken synvinkel vill du se?

Jag fångar.
Du svarar.
Jag backar.

Evigt.
Grunden är oviss.
Fast ändå helt klar.
I mina ögon.
Inte dina.

Orkar inte öppna dina.
Vågar inte.
Närhet skadar.
Härdar, men förtär.

Avstånd är tryggt.
Inte för nära.
Inte för känsligt.

Jag håller mitt avstånd.




Fri vers av meeoorw
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-09-18 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw