Det finns bara EN motståndsrörelse värd namnet." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns bara EN motståndsrörelse värd namnet.


MAN TALAR

man talar om motståndskamp

vad är det man gör motstånd mot?

man jagar sin egen svans

och ser aldrig grundproblemets rot

en ytlig bedömningsgrund

en orgie i pseudovetenskap

man tror man gör synden sund

att man kan forcera klyftans gap

det pratas om motståndskamp

om yta, härkomst och kulör

man torgför en tragisk tes

förledda av en dold domptör

man ordar om motståndskamp

och sedan bjuder man på té

till toner av stöveltramp

och stanken utav zyklon-b

LARZ GUSTAFSSON   090428




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-28 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP