Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst och oslagbar


det finns
en ljuv skönhet där

i morgonens liv




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-29 06:24



Bookmark and Share


  Jojo
synd bara att man är så trött på morgonen
önskar jag tog mig upp tidigt när jag är ledig och njöt av morgonen... kanske gör jag det till helgen... du gav mig lust till det.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP