Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln visar ditt ansikte

Jag tycks höra fjärilens
vingslag när din axel
bär upp mitt huvud

Hela min kropp livnär sig
på dig, tittar mig i spegeln
ser ditt ansikte pryda min
guldkantiga vardag




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 702 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2009-04-30 12:50



Bookmark and Share


  Kristin Nilsson
Små vackra ord som bildar en otroligt fin innebörd. Vackert!
2009-05-06

  Rosen VIP
vacker och tillande!
mjuk i sin form...i romantikens tecken!
2009-05-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Helt klart läsvärt, med fint flyt och väl beskriven känsla i dikten.

Applåder!

På sista raden: är det "guldkantade" som du menar? (Dvs "guldkantade" eller "guldkantiga"?)
2009-05-02

  Leva Livet
Lätt och ljuvligt...som en fjäril.
2009-05-02

    ej medlem längre
Fin poesi!
2009-05-02

  septemberregn
mina mungipor dras upp i en förnöjd rörelse
2009-05-01

  CRAIDLARN
Fantastiskt
2009-04-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tjusigt som
en diamant får
Du till skriveriet
inte konstigt alls
att man faller för det
och fastnar liksom i ett!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström